Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Καιρός να μπουν τα ΕΤΑ στη θέση τους: να πάνε σπίτι τους! Όλοι!!!

Τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα είναι το κρατικοδίαιτο… αδερφάτο που δεν αφήνει τον κόσμο να πάει στις παραλίες της Αθήνας για μπάνιο δωρεάν. Επειδή, φαίνεται, η Νουδία προσέλαβε το κάθε… άστεγο και πικραμένο ψηφαλάκι, έπρεπε να βγάλουν κι απ’ τη μύγα ξύγκι, για να μην τρώνε ότι τρώγανε έως και εχθές, ήτοι… απορρίμματα!
Με τα ΕΤΑ είμαι σε διαμάχη από το 2007, μέσω του Συνηγόρου του Πολίτη, εξαιτίας της χρέωσης εισιτηρίου στους κατοίκους Αλίμου για πρόσβαση στη θάλασσά ΤΟΥΣ (των ΚΑΤΟΙΚΩΝ)! Φαίνεται όμως πως, παρότι διασκέδαζαν γιαβάζ-γιαβάζ με το δικό μου…


παλαμάρι, ο Γιωργάκης βιάζεται να… τους το χώσει μάνι-μάνι!
Αρχίσανε σιγά-σιγά οι κατεδαφίσεις, τώρα θα αρχίσει το ξήλωμα των «υπαλλήλων» του… κάδου της γειτονιάς σας (που πλέον εργάζεται ως… ΕΤΑτζής), μετά θα δοθεί ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες –οπότε τα κιόσκια των ΕΤΑ θα πρέπει να κάνουν, χωρίστρες στις τρύπες τους γιατί ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!– και γιαβάζ-γιαβάζ (ή μάνι-μάνι) θα βρεθούν στο σημείο να είναι τυχεροί αν πουλάνε coca-cola!
Έεετσι μπράβο. Λίγο τα αλάνια του Αλίμου, λίγο το ‘να, λίγο τ’ άλλο, πολύ ο Γιώργος… θα τους φάμε για μεσημεριανό σουβλάκι (σαν τον άλλον, με το παλούκι απ’ το σκουπόξυλο, αλλά… πιο καλοψημένους)! Γιατί, μπορεί τώρα να είμαστε κομματάκι αλάργα τον περισσότερο καιρό, αλλά η…. χάρη μας –φαίνεται ότι– φτάνει μακριά κι έχει πολλά… πλοκάμια (με κάτι βεντούζες μπου-καντάρ)!
Ήρθε η ώρα να τους κατεβάσουμε τα ρολά. Θα μου πεις: οικογενειάρχες δουλεύουν κι εκεί. Θα σου πω: δεν ξέρω τι είναι, αλλά… ΕΜΑΣ δουλεύουν. Ή μάλλον… προσπαθούν. Αλλά κάτι ο Δημαρχάρας του Ελληνικού, κάτι οι Αλιμιώτες-παραλιατζήδες-αφεντιές-μας, δε λέμε να τους αφήσουμε να το… απολαύσουν. Και τώρα ήρθε κι ο Γιωργάρας, με μια μουστάκα ΝΑ! Δεν τους βλέπω καλά, αλλά δεν τους συμπονώ και καθόλου. Ότι φάγανε, φάγανε. Τώρα θα «τη φάνε»! Ότι μου φάγανε, μου φάγανε. Τώρα θα ΜΟΥ «τη φάνε».
Τέρμα τα εξάευρα (τόσο έκανε η είσοδος στην πλαζ). Αρχίζει ο εξάψαλμος (αμήν). Και ετοιμαστείτε και για τον… εξαδάκτυλο (ωχ, ωχ, ωχ, αχ, αχ, αχ)!!! Υγεία, εύχομαι κατά τ’ άλλα…

ΑΠΟ piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails