Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Προσλήψεις: «Αθωώνουν» την Τζάκρη οι ελεγκτές

Δεν διαπιστώνονται παρατυπίες στο διαγωνισμό για τις προσλήψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, σύμφωνα με το πόρισμα των επιθεωρητών του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, που θα παραδοθεί σήμερα το μεσημέρι στον υπουργό Παύλο Γερουλάνο και στη συνέχεια στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr οι επιθεωρητές φαίνεται ότι διαπίστωσαν ότι η μοριοδότηση και οι προσλήψεις των επιτυχόντων έγιναν σύμφωνα με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ.....


Υπενθυμίζεται ότι δημοσίευμα σαββατιάτικης εφημερίδας είχε εμπλέξει την υφυπουργό Εσωτερικών και βουλευτή Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, υποστηρίζοντας ότι από τους 36 προσληφθέντες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, όλοι είναι συγχωριανοί της και εννέα από αυτούς συγγενείς της.

Η ίδια η κ. Τζάκρη αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά της εφημερίδας (http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=6806), ενώ σε συνέντευξή της στο Mega υποστήριξε ότι οι συγγενείς της στους οποίους αναφέρεται το δημοσίευμα είναι πέμπτα και έκτα ξαδέλφια της.


ΑΠΟ aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails