Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Διερωτώνται οι Γερμανοί: Που κρύβεται ο Καραμανλής;

karamanlis22Εμείς τον Καραμανλή τον έχουμε ξεχάσει αφήνοντάς τον στην ησυχία του να κάνει τις διακοπές του, να τρώει τα παϊδάκια του και να παίζει αμέριμνος playstation, αδιαφορώντας για τις εγκληματικές του ευθύνες.
«Ο πρωθυπουργός που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής κρύβεται», είναι ο τίτλος ανταπόκρισης του Γκερντ Χέλερ στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt του Ντίσελντορφ: «Που είναι ο Κώστας Καραμανλής; Ο πρώην πρωθυπουργός που οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού κρύβεται. Στο κοινοβούλιο δεν εμφανίζεται συχνά και όταν εμφανίζεται ψηφίζει όχι....»

«Από τότε που ηττήθηκε, πριν από επτά μήνες, ο πρώην πρωθυπουργός δεν πήρε τον λόγο ούτε μία φορά στη βουλή. Κρατάει ακόμη ένα γραφείο στους Αμπελοκήπους, μερικές φορές κάνει την εμφάνισή του στο Κολωνάκι, όταν επισκέπτεται το γυμναστήριο με τη συνοδεία σωματοφυλάκων, κάνει εκδρομές στις Άλπεις, στην Τοσκάνη, στη Βενετία και επισκέπτεται τακτικά το Ολυμπιακό Στάδιο, όταν παίζει ο Παναθηναϊκός. Από τότε που έπαψε να είναι πρωθυπουργός και δεν έχει υποχρεώσεις ο κ. Καραμανλής φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή. Πολλοί νόμιζαν πως θα συνεχίσει να λαμβάνει μέρος στα κοινά, στο κόμμα του πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί σιωπά.»
Και ο αρθρογράφος καταλήγει: «Ο κ. Καραμανλής προσήλθε έγκαιρα στην ολομέλεια της βουλής κατά την έγκριση των νέων περικοπών με ονομαστική ψηφοφορία. Ο πρώην πρωθυπουργός προτίμησε τα τελευταία έδρανα της βουλής και όταν ακούστηκε το όνομά του σήκωσε το χέρι του και ψήφισε όχι στο πακέτο.
Ο άνθρωπος που οδήγησε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού ψήφισε κατά των δισεκατομμυρίων, με τα οποία προσπαθεί η ΕΕ και το ΔΝΤ να σώσει τη χώρα του.»

ΑΠΟ kentri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails