Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Άμεση δέσμευση των περιουσιών σας και εξορία από τη χώρα


Ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι κλέφτες...!
Δυστυχώς μετά και από τα χθεσινά τραγικά γεγονότα κανένας τους δεν κουνήθηκε από την καρέκλα του. Κανένας δεν παραιτήθηκε. Κανένας δεν ίδρωσε και κανένας δεν αισθάνθηκε τύψεις για ότι συνέβη. Είναι προφανές πως ότι και να συμβεί τις επόμενες ημέρες η στάση σας κύριοι θα είναι η ίδια.....


Γαντζωμένοι από τις καρέκλες σας μέχρι να καταφέρετε να κλέψετε ακόμα και το τελευταίο Ευρώ από την Ελλάδα που όλοι εσείς χρεοκοπήσατε! Αν δεν τιμωρηθείτε όλοι εσείς που κλέψατε, εξευτελίσατε την Ελλάδα και ασελγήσατε πάνω στο πτώμα της, ο λαός μέρα με την ημέρα θα εξαγριώνεται όλο και περισσότερο.
Ήδη από χθες φοβούμενοι μην τυχόν δεχθείτε επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες αυξήσατε τα μέτρα προστασίας σας. Κανένας σας όμως δεν είχε την ευθιξία και το θάρρος να παραιτηθεί από την θέση του. Κανένας από εσάς δεν απαιτεί να πληρώσουν οι κλέφτες του χώρου σας. Οι κλέφτες συνάδελφοι σας. Οι κλέφτες του Κοινοβουλίου που επί δεκαετίες στήνουν πάρτι εις βάρος του λαού και της πατρίδος μας. Επί δεκαετίες με το αίμα και τον ιδρώτα των Ελλήνων χτίζουν βίλες με πισίνες, πλουτίζουν και πίνουν εις υγεία του κορόιδου! Του Έλληνα! Αυτό το κορόιδο όμως κύριοι βουλευτές ξύπνησε και δεν θα ηρεμήσει αν δεν πληρώσετε! Δεν θέλουμε να μπείτε φυλακή. Δεν θέλουμε να γεμίσουν οι φυλακές με κλέφτες τέτοιου είδους. Απαιτούμε την δέσμευση των περιουσιών σας, την επιστροφή των κλεμμένων και την άμεση εξορία σας από την χώρα. Όσοι πληγώσατε τον Ελληνικό λαό ήρθε η ώρα να πληρώσετε. Δεν υπάρχουν περιθώρια αναβολής. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο για εσάς. Επιστρέψτε τα κλεμμένα και ετοιμάστε βαλίτσες…!

ΑΠΟ Ελλήνων Αφύπνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails