Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Με έξοδα του Πολεμικού μας Ναυτικού, που δεν μπορεί να βγάλει τα σκάφη από τους ναυστάθμους λόγω έλλειψης κονδυλίων χτίζεται το τζαμί!!!

Με το γκρέμισμα της περίφραξης και την καταστροφή ενός βενζινάδικου και ενός λιπαντηρίου του Πολεμικού Ναυτικού ξεκίνησαν πριν δύο ώρες στον Βοτανικό οι εργασίες κατεδάφισης των εγκαταστάσεων του Κλάδου, προκειμένου να κτιστεί το ... τζαμί. Το εντυπωσιακό σε όλα αυτά είναι ότι οι προαναφερόμενες εργασίες, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου, γίνονται με δαπάνες του Πολεμικού Ναυτικού οι οποίες δεν προβλέπονται από καμία συμφωνία μεταξύ των συναρμόδιων υπουργείων....


Δηλαδή την ώρα που τα σκάφη επιφανείας του Π.Ν. λόγω οικονομικών περικοπών βρίσκονται δεμένα στους ναυστάθμους Σαλαμίνας ή Κρήτης (σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν ούτε λιπαντικά για την κίνησή τους), εν τούτοις διατίθενται κονδύλια για να κτιστεί στο τζαμί και μάλιστα σε εγκαταστάσεις του Π.Ν. Το δεύτερο που σημειώνεται είναι ότι η καταστροφή της περίφραξης ενώ στο εσωτερικό εξακολουθούν να υπάρχουν εγκαταστάσεις με φορητά όπλα, υπηρεσίες με απόρρητα έγγραφα κλπ, δημιουργεί μείζονα προβλήματα ασφάλειας και αποτελεί ακόμα μία ελληνική παραδοξότητα των ημερών.

Και βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι ότι παρά τα σεισμικά γεγονότα των ημερών η σκέψη των ιθυνόντων ήταν η έναρξη της κατασκευής του τζαμιού στο κέντρο της Αθήνας.

πηγή defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails