Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Παγκόσμια διακυβέρνηση; Ποιοι Έλληνες πολιτικοί την ασπάστηκαν;


Η οικονομική κρίση το μέσον για την επιβολή Παγκόσμιας Διακυβέρνησης..!
Χωρίς να διακατέχομαι από διάθεση συνωμοσιολογίας, είμαι πεπεισμένος πλέον ότι βαδίζουμε ως χώρα αλλά πολύ περισσότερο ως παγκόσμια κοινωνία στο τελευταίο στάδιο της επικράτησης της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή NEW WORLD ORDER. Πρόκειται για την πλέον στυγνή και απάνθρωπη μορφή παγκόσμιας καπιταλιστικής διακυβέρνησης.....




Είναι πασιφανής η στόχευση του κεφαλαίου να μπορεί να ελέγχει και να εκμεταλλεύεται όλο και μεγαλύτερα τμήματα της παγκόσμιας παραγωγής. Αυτό στους περασμένους αιώνες ήταν η αιτία των διαφόρων συρράξεων, αποικιοκρατικών πολέμων, πολέμων ανεξαρτησίας και παγκοσμίων πολέμων.

Ενώ ο άνθρωπος θα έπρεπε να ασχολείται με την ανάπτυξη του πνεύματός του, ώστε να μπορεί να εκπληρώσει τον προορισμό του στη ζωή, και για να το κάνει θα πρέπει να έχει τα απαραίτητα εφόδια, στέγη, τροφή, συντροφικότητα και γνώση, επιχειρείται να μετατραπεί πλέον σε ένα ενεργούμενο από διάφορα κέντρα που πλέον αποκαλύπτονται.
Ενώ η ΠΤΠ ή NWO σαν θεώρηση πραγμάτων αλλά και επιδιωκόμενος στόχος είχε πρωτοεμφανιστεί ....στα μέσα του περασμένου αιώνα (πρωτοαναφέρεται από Γουίλσον και Τσώρτσιλ, αμέσως μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου, για να εξισορροπηθούν υποτίθεται οι εξουσίες) και αμέσως μετά ξεκίνησαν διαδικασίες συγκρότησης των παγκόσμιων θεσμικών οργάνων που θα βοηθούσαν στην επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού ( όπως τα Ηνωμένα Έθνη και το ΝΑΤΟ , το σύστημα του Bretton Woods, η Γενικής Συμφωνίας Δασμών και Εμπορίου (GATT) κά) δεν υπήρχε δυνατότητα επιβολής της, καθόσον ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της διεθνούς κοινωνίας ήταν -μέχρι το '90-στο κομμουνιστικό στρατόπεδο.
Εν τούτοις προχώρησε στην σύσταση του κεντρικού διευθυντικού υπερκρατικού πυρήνα (ενός διεθνούς διευθυντήριου) τον Μάϊο του 1954, της λέσχης Bilderberg (ονομασία που προήλθε από το όνομα του ξενοδοχείου της Ολλανδικής πόλης του Άρνεμ, όπου και η ιδρυτική συνάντηση του διεθνούς καπιταλισμού). (Βλέπε οργάνωση και σκοποί και συμμετέχοντες στις συνεδριάσεις της λέσχης Bilderberg).
H NWO είναι η επικράτηση της υπερεθνικής αστικής τάξης σε βάρος όλου του πλανήτη. Είναι η πλήρης επικράτηση του κεφαλαίου, με την πιο ακραία και άγρια έκφρασή του, πάνω στα δικαιώματα των τοπικών - κρατικών κοινωνιών. Είναι ο πλήρης έλεγχος στην οικονομία και μέσω αυτής στην εναρμόνιση και πατενταρισμένο καθολικισμό στην πληροφορία, ελευθεριά, διατροφή, υγεία, πολιτική, πολιτισμό. Τελικός στόχος η ποδηγέτηση των κοινωνιών από μια ηγετική ομάδα καπιταλιστών.
Τα πρώτα στάδια αυτής της επιβολής τα έχουμε δει από χρόνια με τις επεμβάσεις στρατιωτικού χαρακτήρα. Πλέον αυτές πέρασαν στην ιστορία καθώς οι ηγέτες της NWO και της Bilderberg κατέληξαν από χρόνια, μετά την διάλυση του ανατολικού μπλογκ που από αυτούς υποκινήθηκε - αν δεν προγραμματίστηκε - στην οικονομική επιβολή τους μέσω του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Οι σκόπιμα αυξημένες και πλασματικές καταναλωτικές ανάγκες των πολιτών του Δυτικού κόσμου καθοδηγήθηκαν από τους κεντρικούς τραπεζίτες, κατόπιν υποδείξεων των ετήσιων συνεδρίων της λέσχης, με στόχο να αυξηθούν τα χρέη των κρατών για να μπορέσουν να κάνουν πλέον οι "αγορές" (οι ίδιοι δηλαδή) την επίθεσή τους με στόχο να στοιχειοθετηθεί η αναπόφευκτη αναγκαιότητα του περιορισμού των εισοδημάτων, της αύξησης των φόρων και απώτερο και κυρίαρχο στόχο την πλήρη - σε επόμενη φάση - κατάργηση των ελευθεριών.
Προσβλέποντας στον έλεγχο έχουν συμπαραστάτες εκτός από τους πολιτικούς και τραπεζίτες και τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης (τύπο, τηλεόραση και προσεχώς και έλεγχο στο διαδίκτυο), εκπρόσωποι των οποίων συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της λέσχης.
Και για να φτάσουμε στους Έλληνες που συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της λέσχης Bilderberg, και άρα είναι υποστηρικτές της New World Order, θα πρέπει να αναφέρουμε τα ονόματά τους:
Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα σε ημερίδα του Economist δήλωσε με στεντόρια φωνή: "Χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα"
Συμμετείχε τέσσερις φορές.

Άλλοι υψηλοί προσκεκλημένοι, πολλάκις συμμετέχοντεςστις συνεδριάσεις της λέσχης και ένθερμοι υποστηρικτές της NWO:
Κώστας Καραμανλής
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Ντόρα Μπακογιάννη
Αντώνιος Σαμαράς
Γιώργος Αλογοσκούφης
Άννα Διαμαντοπούλου
Θεόδωρος Πάγκαλος
Αλέξης Παπαχελάς
Γιάννης Παπαθανασίου
Θάνος Βερεμής
Γιώργος Δαβίδ
Πλήρης κατάλογος ΕΔΩ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails