Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Γιώργος Παπανδρέου από την Κομοτηνή: «Θα τελειώσουμε με τη διαφθορά, όπου κι αν βρίσκεται»

Την ανάγκη να προχωρήσει η χώρα σε ιστορικές αλλαγές, καθοριστικές για τη λειτουργία της τόνισε σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από την Κομοτηνή, όπου συμμετέχει σε σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Ροδόπης.
Ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου, στο οποίο συμμετέχουν οι Γιώργος Πεταλωτής, Λούκα Κατσέλη, Δημήτρης Ρέππας, Τίνα Μπιρμπίλη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Παύλος Γερουλάνος, Γιάννης Μαγκριώτης, Θεοδώρα Τζάκρη, Φίλιππος Σαχινίδης, Μιχάλης Καρχιμάκης, Σπύρος Βούγιας, η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Γιώργος Πετρουλάκης, καθώς και άλλοι γενικοί γραμματείς του υπουργείου και βουλευτές της περιοχής, ενώ παρών είναι και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης.
Επίσκεψη Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Κομοτηνή
«Πρέπει να δώσουμε οξυγόνο στο πολιτικό σύστημα, στο οικονομικό σύστημα, σε ολόκληρη την κοινωνία.....

χτυπώντας τη διαφθορά, ακόμα κι αν πρέπει να ματώσουμε», σημείωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, εκφράζοντας τη βούληση και την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης «να βγούμε από τη σήψη και να τελειώνουμε με τη διαφθορά όπου και αν βρίσκεται. Έπρεπε να αλλάξει η κυβέρνηση για να λάμψει η αλήθεια. Η κυβέρνηση αυτή δεν μένει στα προσχήματα. Οι πολίτες το καταλαβαίνουν αυτό ακόμα και αν κάποιοι το αμφισβητούν» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, ανέφερε ότι η κυβέρνηση κάνει «δύσκολα βήματα, διότι χτυπάμε νοοτροπίες που έχουν εμπεδωθεί, χτυπάμε κατεστημένα που αντιδρούν».«Δεν θα κάνουμε πίσω», υπογράμμισε και κατηγόρησε την κυβέρνηση Καραμανλή ότι δεν αντιμετώπισε τη διαφθορά, αλλά «επέλεξε τη σιωπή και τη συγκάλυψη, επιφέροντας σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία της χώρας διεθνώς».
Δείτε φωτογραφίες (συνεχείς ενημέρωση) από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κομοτηνή, εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails