Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ο Ελληνικός λαός θα σας στείλει εκεί που πρέπει την στιγμή που πρέπει…!


Ετοιμάστε βαλίτσες...!
Κύριοι πολιτικοί που προδίδετε καθημερινά την πατρίδα μας, όλοι εσείς που επενδύσατε πάνω σε έναν κούφιο μηχανισμό της λαμογιάς και του ρουσφετιού για να εκλεγείτε ξανά και ξανά και να κλέψετε από τον κρατικό κορβανά ακόμα και το τελευταίο του Ευρώ… όλοι εσείς κύριοι της Βουλής, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αντιληφθείτε το μίσος και την αγανάκτηση των Ελλήνων....


Εσείς κύριοι των 2 μεγάλων κομμάτων αλλά και των μικρότερων, φέρατε την χώρα διαχρονικά στην κατάσταση της απόλυτης βύθισης. Κοιτάζατε αδίστακτα και αδηφάγα εδώ και δεκαετίες να αποκομίσετε το μεγαλύτερο δυνατό προσωπικό σας κέρδος αδιαφορώντας αν αυτό το προσωπικό κέρδος έκανε ζημιά στην πατρίδα μας, στον λαό ο οποίος βλακωδώς σας ψηφίζει, αλλά και στο μέλλον των παιδιών μας.
Αισθάνεστε υπερήφανοι κύριοι του ψεύτικου «καθωσπρεπισμού» που οι επόμενες γενιές…. τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας θα εκτοξεύουν κατάρες εναντίων σας οι οποίες θα σας κυνηγούν αιωνίως; Αισθάνεστε υπερήφανοι κύριοι πολιτικοί που αρπάξατε την ψήφο μας για να αναλωθείτε σε παιχνίδια ανταγωνισμού μεταξύ σας για το ποιος «έφαγε» περισσότερα από τον Ελληνικό λαό; Αισθάνεστε υπερήφανοι που σχεδιασμένα και μεθοδευμένα μας έχετε φέρει σε μια κατάσταση οικονομικής κατάρρευσης και ταυτόχρονα σε μια κατάσταση κινδύνου της απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας; Αισθάνεστε υπερήφανοι για τα δεινά που θα έρθουν από εδώ και πέρα σε συνάρτηση και με την οικονομική αυτή κρίση αλλά και με τις μέχρι τώρα αποφάσεις σας σε εθνικά και κυριαρχικά θέματα; Το μέλλον της Ελλάδος κύριοι, τα παιδιά μας, τα Ελληνόπουλα μας, ίσως να κληθούν κάποια στιγμή να υπερασπιστούν την πατρίδα μας από τα δικά σας ιστορικά «λάθη», που ας μην γελιόμαστε ήταν μέρος του σχεδιασμού του συστήματος το οποίο όλοι σας υπηρετείτε. Η ώρα του καθολικού ξεσηκωμού πλησιάζει και ας μην το πιστεύετε κύριοι. Όταν όμως θα έρθει φροντίστε να έχετε έτοιμες βαλίτσες…!

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails