Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ερχεται ο Ερντογάν να συναντήσει τα γιουσουφάκια του.


Ποιός θα το περίμενε ότι θα ξεπουλούσαν την πατρίδα μας και θα την υποδούλωναν στους ξένους σε καιρό ειρήνης; Ότι χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά θα υπέγραφαν συνθηκολόγηση με τους ξένους δυνάστες που κατέλυσαν την εθνική μας ανεξαρτησία;

Πόσο ταπείνωσαν και εξευτέλισαν αυτόν τον υπερήφανο λαό που έδωσε διαχρονικά το παρών σε όλα τα πεδία των μαχών και αντιστάθηκε ηρωικά σε κάθε ξένο κατακτητή. .....


Ποιος είναι υπεύθυνος για τη σημερινή ξεφτίλα; Δεν είναι ούτε ένας, ούτε δυο. Είναι αρκετοί. Είναι εκείνοι που προετοίμασαν τον ερχομό του νέου ξένου κατακτητή. Οι ντόπιοι συνεργάτες του που υπονόμευαν εκ των έσω τη χώρα. Όλο αυτό το αληταριό που ρήμαξε το λαό μας, χτυπώντας τις αξίες και τον πολιτισμό του και προπαγανδίζοντας από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ το πρότυπο του ξεφτιλισμένου νεοραγιά.


Είναι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες που ξεπούλησαν τα ιερά και τα όσια και τα πέταξαν στα σκυλιά, επέβαλαν τον κομματισμό και διέλυσαν τη δημόσια διοίκηση, για να λεηλατήσουν μαζί με τα πάσης φύσης λαμόγια το χρήμα και τον πλούτο του ελληνικού λαού. Έμπασαν μέσα στα σπίτια μας με τα κανάλια της αλητείας ότι πιο δυσώδες και πιο χαμερπές και μας το παρουσίασαν ως κάτι το φυσιολογικό. Άφησαν ασύδοτους τους εγκληματίες και τους εμπόρους ναρκωτικών να δολοφονούν τη νεολαία μας. Άφησαν απροστάτευτα τα σύνορα για να μπουκάρουν στην Ελλάδα από παντού οι λαθρομετανάστες και να πετάξουν τους Έλληνες εργάτες στην ανεργία και να τους οδηγήσουν στην πείνα.
Εισερχόμαστε σε μια περίοδο κατοχής με άλλο προσωπείο. Ο εχθρός αυτή τη φορά δεν έρχεται με τανκς και αεροπλάνα. Είναι πολύ πιο ύπουλος τώρα. Καθήκον όλων των Ελλήνων να οργανώσουν την πάλη και την αντίσταση τους προσαρμοσμένη στη σημερινή πραγματικότητα.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails