Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Η γυναίκα του Καίσαρα…!

gerekou4Και βέβαια κανείς δεν θα απαιτούσε από την Αγγελική Γκερέκου να κάνει χαρακίρι. Έπραξε καλώς όμως και υπέβαλε την παραίτησή της.
Γνωρίζοντας όμως την φορολογική εμπλοκή του συζύγου της, όφειλε να είχε προστατεύσει τον πρωθυπουργό που της έκανε την τιμή να της αναθέσει υφυπουργικά καθήκοντα, μη αποδεχόμενη αυτή την τιμή στο πρόσωπό της.
Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η κυρία Γκερέκου δεν εξαναγκάσθηκε σε παραίτηση, αλλά ήταν δική της άμεση αντίδραση, όπως η ίδια δήλωσε......

Κάτω από τις δύσκολες αυτές συγκυρίες καθοριστικός, παράγων για την συμμετοχή της κοινωνίας στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης, είναι η ατομική συμβατότητα των μελών της κυβέρνησης και των κυβερνητικών αξιωματούχων με τις εξαγγελίες και τις προθέσεις της κυβέρνησης.
Γι΄αυτό αν οποιοδήποτε μέλος της κυβέρνησης ή κυβερνητικός αξιωματούχος, έχει ανοικτούς λογαριασμούς, που θέτουν εν αμφιβόλω την διακηρυγμένη αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού για διαφάνεια στο δημόσιο βίο, καλό θα είναι να παραιτηθεί πριν βρεθεί κρεμασμένος στα μανταλάκια.
ΑΠΟ kentri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails